Ellen Kepers
Mgr. Bekkersplein 9
5076 AZ Haaren

Minister Mutsaersstraat 24
5041 CH Tilburg

06-44778760

info@oefentherapiecesarhaaren.nl

Oefentherapie Haaren & Tilburg

Cesartherapie Schroththerapie Bekkentherapie

 
 
 
     
  home1  
   
  praktijkinfo1  
     
  therapeut1  
     
  schrottherapie  
   
  bekkentherapie  
     
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Praktijkinformatie

Aanmelden

Telefonisch aanmelden op 06-44778760

Bij voicemail: spreek uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u z.s.m. teruggebeld.

Of mail: info@oefentherapiecesarhaaren.nl
 

Openingsdagen en locatie

maandag = Haaren

dinsdag = Haaren

donderdag = Tilburg

vrijdag = Tilburg (om de ene week)

zaterdag = Tilburg (om de andere week)

( maandag en dinsdag ook s'avonds mogelijk)

Tarieven

De behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Bij kinderen tot 18 jaar komt de vergoeding uit de basisverzekering. Er is geen verwijsbrief nodig. Oefentherapie Haaren heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Klik hier voor de tarieven.

Naar de oefentherapie Cesar zonder verwijsbrief

Sinds 2008 kunt u mét en zonder verwijzing van uw arts naar de oefentherapie Cesar. Directe Toegang Oefentherapie (DTO) maakt oefentherapie voor iedereen rechtstreeks toegankelijk. Uiteraard kunt u ook gewoon met verwijzing van de arts terecht bij de oefentherapie.

Wat kunt u verwachten van de eerste afspraak

U neemt plaats in de wachtkamer en wordt op de afgesproken tijd door de oefentherapeut opgehaald. De oefentherapeut vraagt u enkele persoonsgegevens zodat een behandeldossier aangemaakt kan worden. Hierna wordt uitgebreid gevraagd naar uw klacht(en). Na dit gesprek volgt een (lichamelijk)onderzoek. Naar aanleiding van de resultaten uit dit onderzoek zal er een behandelplan opgesteld worden. Dit behandelplan zal de therapievorm en het aantal behandelingen omvatten en zal met u worden besproken.

Bij de eerste afspraak neemt u mee:

 

* Uw ziektekostenverzekering gegevens
* Geldig identiteitsdocument
* Evt. de verwijsbrief
* Handdoek

 

Bij de tweede afspraak zal gestart worden met de behandeling van uw klacht. De duur van een behandeling zal gemiddeld 35 minuten bedragen.

Afmelden.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken welke niet of te laat geannuleerd worden, zullen in rekening worden gebracht.

Privacy

Oefentherapie Haaren vindt het belangrijk dat de privacy van de patiënten goed is geborgd. Dit privacy-reglement beschrijft hoe Oefentherapie Haaren omgaat met uw persoonsgegevens, waaronder uw medische gegevens.

Klachten en NIVEL

De werkwijze voor de behandeling van de patiënt wordt voorafgaand aan de behandeling uitgelegd. Hierbij zal worden aangegeven welke handelingen er verricht gaan worden. Als er bezwaren bestaan tegen de handelingen dient de patiënt dit aan te geven. U mag altijd inzage hebben in uw dossier en altijd informatie vragen over het behandelplan en/of rapportage.
Besproken onderwerpen met de patiënt blijven vertrouwelijk en zullen zonder uw toestemming niet aan derden verstrekt worden. Op de registratie van uw gegevens is de "wet van Bescherming Persoonsgegevens" van toepassing. Indien u van mening bent dat de praktijk niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat, kunt u dit via de geldende klachtenregeling binnen de praktijk kenbaar maken. Klik hier voor informatie over het melden van klachten over de therapie.

Als zorgverlener doet de praktijk mee aan landelijke tellingen van NIVEL zorg registratie. Klik hier voor meer informatie

Samenwerking

Ellen Kepers is samen met Monique Kwaspen eigenaar van Rug in de Groei (rugcontroles bij kinderen in de groei). Verder zijn er samenwerkingsafspraken met Yvonne van Hengel, Karin Cornelissen, beiden oefentherapeute Cesar Tilburg, Mirjam van Gorp, oefentherapeute Cesar Udenhout en Berkel-Enschot en met Fysiofit Haaren.

Bereikbaarheid Tilburg